Dinantia -Aplicació de comunicació amb les famílies a través del mòbil

Benvolgudes famílies,

Al centre apostem per les noves tecnologies. Per aquest motiu hem decidit començar a utilitzar l’aplicació mòbil Dinantia per a la comunicació entre el centre i les famílies. Es tracta d’una nova eina senzilla i ràpida. A més, com a escola verda que som, ens permetrà complir amb un dels objectius de la nostra escola.

Amb Dinantia rebreu en el vostre mòbil la informació directa i immediata del tutor del vostre fill/a, informacions i  autoritzacions de sortides, proposta d’entrevistes, recordatoris importants, consultar el menú escolar, etc.

Donar-se d’alta és molt senzill, només heu de seguir les instruccions que figuren al següent enllaç: http://dinantia.com/mkt/Dinantia_instalacio.pdf . És molt important que, tal i com es detalla en el pdf, creeu un PIN que us servirà per signar determinats documents com, per exemple, les autoritzacions de les sortides.

Un cop donats d’alta, rebreu automàticament en el vostre dispositiu els missatges enviats des del centre.

De moment, farem un període de prova fins al 16 de febrer. D’aquesta manera esperem que tothom pugui fer el pilotatge, provar l’aplicació i veure la seva efectivitat.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Dinantia_instalacio