Estratègies per aprendre

A continuació trobareu uns enllaços que poden ser del vostre interés:

  • Hàbits d’estudi: En aquesta pàgina, un noi molt eixerit, dóna consells importants per estudiar com per exemple: què s’ha de fer abans d’estudiar, com s’ha de tenir l’espai d’estudi, com preparar-se i algunes recomanacions més d’utilitat. A més, podreu veure la seva habitació, amb el seu ordinador, el seu escriptori, la cadira on seu, la seva guitarra…
  • Aprendre a aprendre: Aquí us donem unes indicacions, referents al foment de la responsabilitat i la motivació, de cara a que ajudeu els vostres fills a l’hora d’estudiar.
  • Com despertar l’hàbit lector: Llegir una estona abans d’anar a dormir cada dia, anar a buscar algun llibre a la biblioteca un cop per setmana o intercanviar novel·les amb els amics un cop al mes… millora la competència lectora, imprescindible per aprendre.
  • Com fer bé un examen: Un examen és una prova que fan els mestres per confirmar, entre altres mètodes, què és el que els alumnes han après de les diferents assignatures. Com que són tan importants, a continuació, donem unes pautes útils que podeu fer servir.
  • Tècniques d’estudi: En aquesta web trobareu diferents tècniques d’estudi com poden ser: prendre apunts, jocs per millorar l’atenció, la memòria i la concentració, com fer esquemes i resums… Esperem que us agradi i els feu servir.